Last modified on 4 May 2014, at 22:47

Faqja kryesore

Mirë se vini tek Wikimedia Commons,
një bazë të dhënash me 24,156,086 skeda të lira tek e cila çdokush mund të kontribuojë.

 Fotografi

 Tinguj

 Video

Fotografia e ditës
860808-Saffronfarm-05-IMG 7845-2.jpg

Gatherers in a saffron farm, Torbat-e Heydarieh, Razavi Khorasan province, Iran.  


Media of the day
Magnify-clip.png

Drinking birds, also known as insatiable birdies or dipping birds, are toy heat engines that mimic the motions of a bird drinking from a water source.  

Problems playing the file?


Sot në fotografi
Pjesëmarrja
Më të mirat

Nëse po shfletoni Commons për herë të parë, ju mund të filloni me Fotografitë e përkryera, Fotografitë cilësore ose Fotografitë me vlerë. Ju gjithashtu mund të shikoni disa punë të krijuara nga kontributorët tanë shumë të aftë në Takoni fotografët tanë dhe Takoni ilustruesit tanë. Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në Fotografinë e vitit.

Përmbajtja

Sipas temës

Sipas vendndodhjes

Sipas llojit

Sipas autorit

Sipas licencës

Sipas burimt

Projektet motra
Meta-Wiki Meta-Wiki – Koordinimi i Wikimedias Wikipedia Wikipedia – Enciklopedia Wiktionary – Fjalori
Wikibooks Wikilibra – Tekste dhe manuale Wikisource Wikiburime – Librari Wikiquote Wikicitate – Citate
Wikispecies Wikispecie – Llojet Wikinews Wikilajme – Burim lajmesh Wikiversity Wikiuniversiteti – Materiale për të mësuar