Last modified on 16 July 2010, at 03:40

MediaWiki talk:Gadget-ChooseResolution/mk

Choose Resolution: дава врска до други резолуции за лесно искористување на сликите вон Викимедија.

Return to "Gadget-ChooseResolution/mk" page.