Last modified on 24 November 2011, at 09:53

Template:NARA-image/mk

NARA Logo created 2010.svg Оваа податотека е преземена од граѓата на Националната управа за архиви и записи на САД, заведена во ARC под назнаката недостасува.

Оваа ознака не укажува на авторскиот правен статус на приложеното дело. Покрај ова треба да стои и ознака за авторски права. За повеќе информации, погледајте Commons:Лиценцирање.


English | Español | Français | Italiano | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Polski | Português | Русский | Slovenščina | Türkçe | Tiếng Việt | 中文(简体) | 中文(繁體) | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{NARA-image}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{NARA-image}} instead!