Template:PD-1996/mk

Public domain Ова дело е во јавна сопственост во САД бидејќи било првично објавено вон Соединетите Држави (и не било објавено во САД во рок од 30 дена) и било првично објавено пред 1978 г. без да се придржува кон формалностите за авторски права на САД или пак по 1978 г. без истакнати авторски права и било во јавна сопственост во матичната земја на денот на URAA (1 јануари 1996 г. за највеќето земји).

For background information, see the explanations on неамерикански авторски права.
Напомена: Имајте предвид дека оваа ознака не треба да се користи за аудиоснимки.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-1996}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-1996}} instead!
Last modified on 27 March 2012, at 06:30