Last modified on 24 September 2014, at 07:25

Tepas

Bagéa, wilujeng sumping di Wikimedia Commons
gudang 23,904,013 berkas média, nu bisa disumbang ku saha baé

Gambar Poé Ieu
Picture of the day
Iglesia de Santiago Tlatelolco, México D.F., México, 2013-10-16, DD 38.JPG
Church of Santiago Tlatelolco, host of the Colegio de Santa Cruz de Tlatelolco (first European school of higher learning in the Americas), Mexico City, Mexico.  
Média Poé Ieu
Gambar petingan

Munggaran nyungsi ieu Commons? Mangga cobi gambar petingan, nu dianggap boga ajén luhur ku masarakat Commons.

Eusi

Dumasar Jejer

Dumasar Tipeu

Dumasar nu Nyieun

Dumasar Lisénsi

Dumasar Sumber

Wikimedia Commons jeung proyékna sadulur
Wikamus
Kamus jeung tésaurus
Wikipustaka
Pustaka jeung manual
Wikiquote
Kumpulan cutatan
Wikisource
Dokumén rujukan
Wikispésiés
Diréktori spésiés
Wikinews
Sumber warta
Wikipédia
Énsiklopédi
Meta-Wiki
Koordinasi proyék Wikimédia