Last modified on 15 October 2012, at 17:39

Tepas

Bagéa, wilujeng sumping di Wikimedia Commons
gudang 22,157,254 koropak média, nu bisa disumbang ku saha baé

Gambar Poé Ieu
Picture of the day
RybnoeDistrict 06-13 Konstantinovo village 05.jpg
Historical wooden house in Konstantinovo (Rybnovsky District), Ryazan Oblast, Russia.  
Média Poé Ieu
Media of the day
This video illustrates the behavior of the propellers of a helicopter because of the ground effect produced by the wind hitting the ground.  

Problems playing the file?

Gambar petingan

Munggaran nyungsi ieu Commons? Mangga cobi gambar petingan, nu dianggap boga ajén luhur ku masarakat Commons.

Eusi

Dumasar Jejer

Dumasar Tipeu

Dumasar nu Nyieun

Dumasar Lisénsi

Dumasar Sumber

Wikimedia Commons jeung proyékna sadulur
Wikamus
Kamus jeung tésaurus
Wikipustaka
Pustaka jeung manual
Wikiquote
Kumpulan cutatan
Wikisource
Dokumén rujukan
Wikispésiés
Diréktori spésiés
Wikinews
Sumber warta
Wikipédia
Énsiklopédi
Meta-Wiki
Koordinasi proyék Wikimédia