Last modified on 24 September 2014, at 07:25

Tepas

Bagéa, wilujeng sumping di Wikimedia Commons
gudang 24,934,660 berkas média, nu bisa disumbang ku saha baé

Gambar Poé Ieu
Picture of the day
Torreón Malladeta, Villajoyosa, España, 2014-07-03, DD 25.JPG
The Torreón Malladeta (Malladeta Keep) is a keep located over Paradise beach in Villajoyosa, in the coast the province of Alicante, Valencian Community (Spain). The keep has an oval-shaped base and was built by a rich family (Esquerdo) at the end of the 19th century inspired by the coastal keeps of the 16th century.  
Média Poé Ieu
Media of the day
Timelapse of a thunderstorm and lightning over Johannesburg, Gauteng, South Africa.  

Problems playing the file?

Gambar petingan

Munggaran nyungsi ieu Commons? Mangga cobi gambar petingan, nu dianggap boga ajén luhur ku masarakat Commons.

Eusi

Dumasar Jejer

Dumasar Tipeu

Dumasar nu Nyieun

Dumasar Lisénsi

Dumasar Sumber

Wikimedia Commons jeung proyékna sadulur
Wikamus
Kamus jeung tésaurus
Wikipustaka
Pustaka jeung manual
Wikiquote
Kumpulan cutatan
Wikisource
Dokumén rujukan
Wikispésiés
Diréktori spésiés
Wikinews
Sumber warta
Wikipédia
Énsiklopédi
Meta-Wiki
Koordinasi proyék Wikimédia