Last modified on 4 October 2006, at 19:09

User talk:Andarella

  • Discussion
Return to the user page of "Andarella".

Image:Micalet.jpgEdit

Aquesta foto l'has feta tu? D'on l'has tret? És que hi has d'especificar el seu origen i si la seua llicència d'ús és lliure. Sinò l'esborraran. --Joanot Martorell 09:00, 5 December 2005 (UTC)

Sobre les teues fotos.Edit

Hola!! Primer de tot, les meues disculpes per haver trigat en respondre't. M'he mirat l'origen de les fotos que has tret per a pujar-los ací a Commons, però em sembla que no són gaire compatibles. Normalment ací es carreguen material la llicència del qual és molt concisa i que permeta la còpia, distribució, i fer-ne obres derivades, en el tres casos per a qualsevol finalitat. Als llocs on has tret les fotos, però, no hi ha cap avís ni notificació de les condicions d'ús de les fotos, ni tan sols hi ha cap esment de "copyright". El que hauries de fer és, potser, escriure'ls un e-mail a cadascuna de les fonts demanant permís per a utilitzar el seu material sota les condicions que t'he esmentat abans. Així, ja saps que quan hi carregues algun material, hi has de posar un esment de l'origen o autoria del material, i les condicions d'ús.

Per altra banda, he presentat la meua candidatura per a ser admin a Commons, la proposta del qual ho podràs trobar a Administrators/Requests and votes/Martorell. Si creus que és necessari un administrador com jo, ja saps, m'agradaria que em donares un suport ;). Vinga! Salutacions, i bon any nou 2006. --Joanot Martorell 17:38, 6 January 2006 (UTC)