Last modified on 22 May 2015, at 08:20

User talk:Vriullop


Etiquetatge d'imatges Viquiprojecte ICUBEdit

Bones L'altra dia vaig rebre una notificació teva respecte a unes imatges que he anat penjant de temes arqueològics, i que en una setmana les esborraries si no tenien els permisos corresponents. Fa dos dies vaig enviar el mail per demanar l'autorització d'aquestes imatges i d'unes quantes més, i encara no he rebut resposta de Wikimedia. T'agrairia que ho poguessis confirmar abans d'esborrar cap imatge. Estic treballant pel Viquiprojecte ICUB des del Servei d'Arqueologia de Barcelona (soc un tècnic de la casa), i per tant tenim totes les autoritzacions dels autors d'aquestes fotos, ja que un cop les tenim al nostre arxiu, per la normativa vigent d'arqueologia, aquestes imatges són públiques, sempre citant l'autor. Nosaltres treballem amb Kippleboy (ALex Hinojo), que és l'encarregat del VIquiprojecte. Sius plau, t'agrairia que abans d'esborrar aqueste imatges, diria que demà, comprovis l'autorització que vam enviar l'altra dia. L'article del Viquipèdia encara no l'he fet públic perquè no el tinc acabat, i per això potser no trobes les imatges a cap article. Moltes gràcies. Xavier

Hola de nou. Perdona la meva ignorància, però un cop estic a dins de la imatge a la zona d'edició, on hauria de ficar {{OTRS pending|year=2013|month=October|day=30}}. A la capçalera surt el seguent: {{no permission since|month=October|day=24|year=2013}}. Hauria de ficar-ho a continuació, o més aviat per sota. Entenc que només afegint això, ja solucionem el problema, no?. Moltes gràcies de nou.— Preceding unsigned comment added by KonsuIstar (talk • contribs) 07:58, 30 October 2013‎ (UTC)
Ostres, moltes gràcies. Anava una mica perdut amb aquest tema i no sabia com fer-ho. Feia dies que tenia pendent enviar aquest mail amb totes les fotos que ha anat penjant, ja que justament volia evitar això. Però com es diu, no hay mal que por bien no venga. De nou, gràcies.

العربية | Català | Deutsch | Deutsch (Sie-Form) | Eesti | English | Español | Français | Galego | Magyar | Italiano | Nederlands | Polski | Română | Svenska | ไทย | Українська | +/−

Thank you for participating in Wiki Loves Monuments 2013! Please help with this survey.

Dear Vriullop,
Thank you for contributing to Wiki Loves Monuments 2013, and for sharing your pictures with the whole world! We would like to ask again a few minutes of your time.

Thanks to the participation of people like you, the contest gathered more than 365,000 pictures of cultural heritage objects from more than 50 countries around the world, becoming the largest photography competition to have ever taken place.

You can find all your pictures in your upload log, and are of course very welcome to keep uploading images and help develop Wikimedia Commons, even though you will not be able to win more prizes (just yet).

If you'd like to start editing relevant Wikipedia articles and share your knowledge with other people, please go to the Wikipedia Welcome page for more information, guidance, and help.

To make future contests even more successful than this year, we would like to invite you to share your experiences with us in a short survey. Please fill in this short survey in your own language, and help us learn what you liked and didn't like about Wiki Loves Monuments 2013.

Kind regards,
the Wiki Loves Monuments team

Wiki Loves Monuments logo

Límites de derechos de authorEdit

Hola Vriullop, he visto que has citado en una DR este texto. Me ha parecido muy interesante, pero no sé realmente qué es. ¿Es un texto de algún curso de propiedad intelectual? Gracias --Discasto talk 22:32, 18 April 2015 (UTC)

@Dicasto: Forma parte del temario de una asignatura de la UCLM. Pero más que el texto en sí, lo que me parece más relevante es la jurisprudencia de la "Sentencia de la Audiencia Provincial de Santa Cruz de Tenerife, Sección 3ª, de 9 de septiembre de 1995", copiada en el apartado "Tema 3-A", que además de confirmar la libertad de panorama expone los fundamentos de derecho. --V.Riullop (talk) 16:15, 19 April 2015 (UTC)

Campaign:wle-catEdit

Hola Vincenç, he tratado de arreglar la fecha (aparece 2014 en vez de 2015), pero he sido incapaz. A lo mejor es simplemente un problema de purgado, pero sigo sacando lo de Wiki Loves Earth 2014 Andorra & Spain Upload Wizard). Espero que tú sí sepas arreglarlo. Saludos --Discasto talk 14:16, 7 May 2015 (UTC)

Bien visto. Hace falta un administrador o editor de campañas para refrescar con una edición nula. Lo he pedido a User talk:Romaine#Campaign wle-cat. --V.Riullop (talk) 14:33, 7 May 2015 (UTC)

Llorigons 2014Edit

Hola, Vicenç: sembla que l'any passat s'ens van escapar un parell de llorigons: a Category:Parc Riera de Bianya cap de les fotos són fetes a l'espai:

  • Les 01, 02, 03, 04, 1 i 2, en les que hi he posat les coordenades, les pots veure a aquest enllaç de Maps: [[1]], lluny de cap riera de la vall de Bianya i fòra de qualsevol espai protegit.
  • La 05 (també hi he posat coordenades) es va fer a la Vall del Bac, tal com ho demostra a aquest altre enllaç de Maps: [[2]]. Es podria posar a l'Alta Garrotxa. I la de la "fageda" probablement està feta al mateix lloc que l'anterior. Observa que hi han dos usuaris distints pujant les fotos similars. Segurament anaven junts.

He mirat quines altes pujades havien fet aquets usuaris i he trobat la Category:Vall de Rigard que a la llista consta con "Obagues de la Vall del Rigart". Són unes obagues que hi ha a la sortida de Ribes en direcció a Planoles. A les fotos no es veu cap obaga. Totes són fetes al mateix lloc, en una d'elles, feta amb teleobjectiu, es veu el Taga. La localització la vaig obtenir d'aquest enllaç a Maps: [[3]]. Et suposo destre en Google Earth. Si és així, entra aquestes coordenades a l'aplicació: "42.306245 2.137008". Gira l'imatge en direcció SE i abaixa l'horitzó. Movent l'imatge s'aconsegueix veure la foto del Taga.

No sé què cal fer en aquests casos. Ja decidiràs.--Isidre blanc (talk) 22:10, 12 May 2015 (UTC)

@Isidre blanc: No cal donar-li més voltes. Amb WLE és un problema la correcta identificació, ja em vaig trobar amb molt casos així on un es guia simplement pel topònim sense informar-se'n. Agraeixo molt la teva col·laboració, sempre molt útil i apropiada. He deixat la categoria buida, amb les dues de fagedes a l'Alta Garrotxa i les altres a la categoria del municipi. --V.Riullop (talk) 09:14, 13 May 2015 (UTC)

També del 2015Edit

Els usuaris "Sarabarca" i "EnRutx" aquest any també han pujat fotos, i, com l'any passat, també les han identificat amb poca cura. Es poden veure a Category:Riera de Clariana, Category:Parc Carbasí i File:Riera Goda.jpg. Crec que cap d'elles, excepte, probablement, l'última, s'han obtingut en un espai protegit.

D'entrada s'han d'eliminar totes les referides al Molí Nou. El paratge del toll del Molí Nou és molt popular i es troba prop del Molí de Contrast, a set quilòmetres de Clariana, on comença l'espai de la Riera de Clariana.

He agafat les fotos de la llista de càrregues dels dos usuaris i les he ordenat per hora d'obtenció a la meva pàgina d'usuari Usuari:Isidre_blanc/Proves2. He posat el lloc d'obtenció en els casos en que, via Maps, l'he pogut determinar, posant les coordenades en el fitxer. En les restants, dedueixo que es varen obtenit en la capçalera de la rasa de Clariana, finalitzant a Carbasí desprès de passar per Argençola. És verossímil que passessin per la capçalera de la riera de Goda, que és espai protegit.

Penso que s'hauria de treure les ID de totes les fotos excepte la de la Riara de Goda. Mira-t'ho i, com que et suposo prou entretingut, si et sembla, faré jo les correccions. No sé si caldria reanomenar els fitxers per evitar confusions.--Isidre blanc (talk) 11:30, 19 May 2015 (UTC)

@Isidre blanc: En les del Molí Nou ja m'hi havia fixat suposant que es podia produir aquest problema, però no vaig saber localitzar-lo. Segurament caldria diferenciar la categoria de la riera de Clariana i una del parc de la riera, si és que queda cap imatge bona. Almenys en les que hi tens notes em semblen clares. La resta són sospitoses de ser d'algun lloc prop d'Aguiló, però pot quedar el benefici del dubte. Ho deixo al teu criteri. --V.Riullop (talk) 08:03, 20 May 2015 (UTC)
FET i comprovat que dins del ENP riera de Clariana no hi ha el Toll del Molí Nou. Hi he anat.--Isidre blanc (talk) 06:47, 22 May 2015 (UTC)
Això és treball de camp :-) Bona feina. --V.Riullop (talk) 08:20, 22 May 2015 (UTC)
Return to the user page of "Vriullop".