Open main menu

Category:Помош за Ризницата

Категоријата „Помош за Ризницата“ на други јазици:

čeština | Deutsch | English | español | euskara | français | 日本語 | 한국어 | македонски | polski | português | português do Brasil | русский | suomi | 中文(简体)‎ | +/−

Commons-logo.svg

This category has been created following the LOCAL category scheme for Commons maintenance.
It should only contain localised Macedonian language pages (code: mk)

Ова е категорија на страници за помош на Ризницата.

  • На Ризницата се чуваат само страници за помош кои се однесуваат на неа. Сите страници за самиот МедијаВики софтвер ќе бидат отстранети бидејќи одржувањето на дупликат на еден целосен прирачник за софтверот бара напори кои се непотребни за Ризницата.
  • Затоа сета документација за користење на МедијаВики синтаксата се чува вон Ризницата, на Meta:Help:Contents.