Category:2010 Catalan autonomy protest

Català: Manifestació a Barcelona en protesta per la negativa del Tribunal Constitucional a respectar la decisió expressada a les urnes sobre l'Estatut de Catalunya. Aquesta manifestació amb el lema de "Som una nació. Nosaltres decidim" es va fer el 10 de juliol de 2010 i va esdevenir un clam a favor de la independència de Catalunya.
English: Demonstration in Barcelona to protest the refusal of the Constitutional Court to respect the decision expressed at the polls on the Catalonia's Statute. This demonstration with the motto "We are a nation. We decide" took place on and became a protest in favor of Catalonia's independence.
Español: Manifestación en Barcelona en protesta por la negativa del Tribunal Constitucional a respetar la decisión expresada en las urnas sobre el Estatuto de Cataluña. Esta manifestación con el lema de "Som una nació. Nosaltres decidim" (Somos una nación. Nosotros decidimos) tuvo lugar el 10 de julio de 2010 y se convirtió en un clamor a favor de la independencia de Cataluña.
External links
2010 Catalan autonomy protest 
protest
Upload media
Wikipedia-logo-v2.svg  Wikipedia
Instance ofprotest
Location Spain
41° 24′ 00″ N, 2° 09′ 36″ E
Authority control
Edit infobox data on Wikidata
Protesta per l'autonomia catalana del 2010 (it); 2010年カタルーニャ自治抗議 (ja); Manifestation "Som una nació. Nosaltres decidim" (fr); 2010 Catalan autonomy protest (nl); Manifestació "Som una nació. Nosaltres decidim" (ca); Demonstro "Ni esas naciono. Ni decidas" (io); 2010 Catalan autonomy protest (en); manifestacio por aŭtonomio de Katalunio en 2010 (eo); Protes autonomi Catalonia 2010 (ms); Manifestación "Som una nació. Nosaltres decidim" (es) protest (en) Som una nació. Nosaltres decidim (it); Nosaltres decidim. Som una nació, 10 J, Manifestació "Som una nació, nosaltres decidim", Manifestació en defensa de l'Estatut de Catalunya, Som una nació. Nosaltres decidim, Manifestació del 10-J, Manifestació contra la retallada de l'Estatut, Manifestació Som una nació. Nosaltres decidim, Manifestació contra la sentència del TC, Manifestació del 10 de juliol, Manifestació del 10-J de 2010, Manifestació per la independència de Catalunya, 10-J, Manifestació 10-J, 10J, Manifestació contra la sentència del Tribunal Constitucional (ca); Manifestation "Som una nació. Nosalres decidim", Som una nació. Nosaltres decidim, Manifestation du 10 juillet 2010 à Barcelone (fr); Manifestación «Som una nació. Nosaltres decidim» (es)

Media in category "2010 Catalan autonomy protest"

The following 88 files are in this category, out of 88 total.