Open main menu

Category:Institute of Political Studies - Belgrade

ИПС.jpg
Srpskohrvatski / српскохрватски: Institut za političke studije je samostalna naučna ustanova za istraživanje političkih pojava, političkog sistema i političkih procesa nastala 1978. godine. Bavi se istraživanjem i objavljivanjem naučnih radova vezanih za političke nauke.
Српски / srpski: Институт за политичке студије или ИПС у Београду је научна установа из области друштвених наука, која од 1978. године делује самостално. Стални је члан Заједнице института у Србији. Бави се истраживањем и објављивањем научних радова везаних за политичке науке, посткомунистичку транзицију и балканске студије. У оквиру научно-истраживачких активности сарађује са универзитетима, бави се школовањем кадрова и пружа истраживачко-развојне услуге, као што су: консултантске услуге, истраживање јавног мњења, медија и сл.
Institute of Political Studies in Belgrade 
Scientific Institute
Upload media
Wikipedia-logo-v2.svg  Wikipedia
Instance of institute
LocationBelgrade, Belgrade District, Serbia
Headquarters location
Inception
  • 1968
Authority control
Blue pencil.svg
Институт политических исследований в Белграде (ru); Institut za političke studije (sh); Institut za političke studije (sr-el); Institute of Political Studies in Belgrade (en); Институт за политичке студије (sr-ec); Інстытут палітычных даследаванняў у Бялградзе (be); Институт за политичке студије (sr) Scientific Institute (en) IPS (en)

Media in category "Institute of Political Studies - Belgrade"

This category contains only the following file.