Category:Jang Keun-suk

Jang Keun-suk 
South Korean actor, singer and model
Jang Keun-suk from acrofan.jpg
Upload media
Wikipedia-logo-v2.svg  Wikipedia
Date of birth4 August 1987
Danyang County
Work period (start)1992
Country of citizenship
Residence
Educated at
Occupation
Official website
Authority control
Edit infobox data on Wikidata
Jang Keun Suk (es); 張根碩 (yue); Csang Gunszok (hu); Jang Geun-suk (ms); Jang Keun-suk (de-ch); Jang Keun-suk (de); Jang Keun-suk (sq); جانگ کئون سوک (fa); 張根碩 (zh); Jang Keun Suk (tr); 張根碩 (zh-hk); Jang Keun-suk (tet); Čang Kun-sok (sk); Чан Гин Сок (uk); Jang Keun-suk (ace); 張根碩 (zh-hant); 张根硕 (zh-cn); Jang Geun Suk (fi); Чан Гын Сок (kk); Jang Keun-suk (map-bms); ஜாங் கியுன்-சுக் (ta); Jang Keun-suk (it); Jang Geun-suk (fr); Jang Keun-suk (jv); 張根碩 (zh-mo); 张根硕 (zh-my); 장근석 (ko); ჯანგ გეუნ სუკი (ka); Jang geun suk (ca); Jang Geun Suk (vi); Jang Geun Suk (pt); Чан Гынь-сог (mn); Չան Կըն Սոկ (hy); Jang Keun-suk (bjn); ชัง กึน-ซ็อก (th); Jang Keun-suk (min); 張根碩 (zh-tw); Jang Keun-suk (nan); 张根硕 (zh-sg); Jang Keun-suk (id); Jang Keun-suk (pl); Jang Keun Suk (nb); Jang Keun-suk (su); Jang Keun-suk (bug); Jang Keun-suk (gor); Чан Гын Сок (ru); Jang Keun-suk (nl); Jang Keun-suk (en); جانغ غن سوك (ar); 张根硕 (zh-hans); チャン・グンソク (ja) Actor, cantante y modelo surcoreano (es); 韓国の俳優・歌手 (ja); acteur, chanteur, danseur et mannequin sud-coréen (fr); juhokórejský herec, spevák a model (sk); Zuid-Koreaans acteur (nl); cantante, attore e ballerino sudcoreano (it); Südkoreanischer schauspieler (de); جانگ گئوم سوک (fa); South Korean actor, singer and model (en); ممثل (ar); 韩国男艺人 (zh-hans); pemeran asal Korea Selatan (id) Jang Geun-suk (it); チョン・タンソク (ja); Jang Geun Suk, Jang Geun Sok, Jang Keun Suk (hu); 장근석, 張根碩 (sk); Чан Гынсок, Чжан Гын Сок (ru); Jang Geun Suk, จาง กึนซอก, Jang Keun-suk, Jang Geun-seok, จางกึนซอก (th); 장근석; 張根碩 (ko); Jang Geunsuk (vi); Jang Keun Suk, 장근석 (en); الممثل الكوري jang geun suk, Jang geun suk (ar); 張根錫, 張根奭, 張瑾惜 (zh); Jang Keun-suk, Jang Geun Suk, 장근석, 張根碩 (id)

Jang Keun-suk, is a South Korean actor and singer.

Subcategories

This category has only the following subcategory.

J