Open main menu
Jorgucat chamber tomb 
cultural Monument in Albania
Jorgucat Chamber Tomb, Albania 2017-08 03.jpg
Upload media
Instance of historic site,
archaeological site
LocationGjirokastër District, Gjirokastër County, Gjirokastër municipality, Albania
Heritage designation
  • Cultural Monument of Albania
39° 56′ 36.81″ N, 20° 15′ 51.47″ E
Authority control
Blue pencil.svg
Përcaktimi i zonës së mbrojtur të varrit monumental dhe ujëmbledhësit (sq); jorgucati kamrasír (hu); Jorgucat chamber tomb (en) kulturdenkmal in Albanien (de); cultural Monument in Albania (en); momument culturel d'Albanie (fr); monument kulturor në Shqipëri (sq); albániai régészeti helyszín (hu) jergucati kamrasír (hu); Përcaktimi i zonës së mbrojtur të Varrit Monumental dhe Ujëmbledhësit (Jorgucat) (sq)

Media in category "Jorgucat chamber tomb"

The following 4 files are in this category, out of 4 total.