Category:KUNSTradln in Millstatt

Deutsch: KUNSTradln in Millstatt ist eine internationale Kunstausstellung in Millstatt am See (Österreich) in Form von 25 Stationen entlang einer Radroute.
English: Art cycling in Millstatt is an international art exhibition in Millstatt (Austria) formed by 25 stations connected by a cycle route.
Italiano: Arte e ciclismo Millstatt è una mostra d'arte internazionale a Millstatt am See (Carinzia/ Austria). Il prende la forma di varie stazioni d'arte in tutto Millstatt, collegati da un itinerario ciclabile.
Slovenščina: Umetnost s kolesom po Miljah je mednarodna umetniška razstava v Miljah (na Koroškem v Avstriji), za katero so značilne različne umetniške postaje, raporejene po celotnih Miljah in med sabo povezane s kolesarsko potjo.


Arte e ciclismo Millstatt (it); Umetniško kolesarjenje po Miljah (sl); KUNSTradln in Millstatt (de); Art cycling in Millstatt (en) International art exibition in Millstatt (Austria) (en); Internationale Kunstausstellung in Millstatt am See (de); mednarodna umetniška razstava v Miljah, Koroška, Avstrija (sl)
Art cycling in Millstatt 
International art exibition in Millstatt (Austria)
Upload media
Wikipedia-logo-v2.svg  Wikipedia
Location Austria
Authority control
Edit infobox data on Wikidata

Subcategories

This category has only the following subcategory.

L

Media in category "KUNSTradln in Millstatt"

The following 38 files are in this category, out of 38 total.