Category:Lip dub per la independència

Català: El lip dub per la independència fou un acte multitudinari, popular i festiu que tingué lloc a Vic el diumenge 24 d'octubre del 2010. L'esdeveniment fou concebut com un lip dub per donar suport a la causa de la independència de Catalunya i, al mateix temps, entrar al World Records Academy batent el rècord mundial de participació en una acció popular d'aquesta mena. El lipdub va ser acceptat oficialment el 10 de novembre del 2010 per la World Records Academy.
English: The lip dub per la independència (Lip dub for independence) was a popular act held in Vic on 24 October 2010. The event was conceived as a lip dub to support the cause of independence of Catalonia and at the same time, entered the World Records Academy beating the world record for popular participation in such an action. The lipdub was officially accepted on 10 November 2010 by World Records Academy.
Lip dub per la independència (en); lip dub per la independència (ca); Lib dub por la independencia (es) Lip dub (en) Lipdub per la independència (ca); Lib dup por la independencia World Recors (es)
Lip dub per la independència 
Lip dub
LipDub.02.jpg
Upload media
Instance ofLip dub
41° 55′ 48″ N, 2° 15′ 00″ E
Authority control
Edit infobox data on Wikidata

Media in category "Lip dub per la independència"

The following 6 files are in this category, out of 6 total.