Open main menu

Cathay Pacific

flag carrier of Hong Kong
English: Cathay Pacific Airways Limited is the flag carrier of Hong Kong, with its head office and main hub located at Hong Kong International Airport.
粵語: 國泰航空公司係一間以香港國際機場為樞紐嘅航空公司,亦都係香港最大嘅航空公司。
中文(繁體)‎: 國泰航空公司是一間以香港國際機場為樞紐的航空公司,也是香港最大的航空公司。
中文(简体)‎: 国泰航空公司是一间以香港国际机场为枢纽的航空公司,也是香港最大的航空公司。
Deutsch: Cathay Pacific ist eine Fluggesellschaft aus Hongkong.
日本語: キャセイパシフィック航空は、香港を拠点とする航空会社。

Contents

Buildings/大廈/大厦Edit

Airbus/空中巴士Edit

Boeing/波音Edit

Douglas/道格拉斯Edit

Lockheed/洛克希德Edit