Open main menu

Rösträtt i finalenEdit

Omröstningen är öppen för alla Wikimedia-användare som registrerat sig innan den 1 januari 2009 och som har gjort minst 200 redigeringar (vid tiden för omröstningen) på ett Wikimedia-projekt (innan omröstningen startade, 12 feburari 2009 ). Alla dessa redigeringar måste vara gjorda från samma användarkonto. Även om du har flera berättigade konton får du enbart rösta en gång. Röstlängden kommer att vara offentlig för att hjälpa till att hitta ogiltig röstning.

Kolla först din SUL-status och kontots röstningsgiltighet:

Hur man röstarEdit

Alla som vunnit eller kommit bland de första i sin kategori har gått vidare till finalrundan där Årets bild 2008 kommer att väljas. I finalen får du endast rösta på en bild. (Om du råkar rösta på fler räknas endast din senaste röst. Om du hittar dubbla röster, stryk över den äldsta och ange anledningen och din signatur.) Du är tillåten att ändra din röst när som helst innan avslutningen av tävlingen; stryk bara ut din tidigare röstning och lägg till den nya.

För att rösta, gå till röstningssidan Commons:Picture of the Year/2008/Finalists.

Vänligen följ röstningsinstruktionerna nedan som kommer hjälpa till att göra röstningsverifieringen och kontrollen lättare.

Om du har ett giltigt konto (ett konto registrerat före 2009-01-01 och med 200 redigeringar innen 2009-02-12), var god använd mallen Template:2008POTY/Vote på detta sätt:

# {{2008POTY/Vote|ditt_användarnamn}}~~~~~
  • Om det finns mellanslag i ditt användarnamn, byt ut dem med understrykningstecken "_".

Om du har ett giltigt konto som skiljer sig från det du nu använder på Commons, lägg till den informationen efter din signatur, så här:

# {{2008POTY/Vote|ditt konto på Commons}}. I have an eligible account in sv.wikipedia as [[:sv:User:AAAAAA]].~~~~~

eller

# {{2008POTY/Vote|ditt konto på Commons}}. My account was renamed. My former account was [[:User:BBBBB]].~~~~~

Om du inte har något konto som registrerades innan 2009-01-01 och med 200 redigeringar innan 2009-02-12, kan du ändå lämna en kommentar i comment-sektionen, men du får inte rösta.

Kommentarer (valfritt)Edit

Skriv eventuella kommentarer i comment-sektionen för valfri röstningslista.

Hur du kollar din röstningEdit

Om du i efterhand vill kolla hur du röstat, öppna din Special:Contributions-sida, hitta röstsidorna där du har röstat, och öppna dem. Du kan lägga till kommentarer där också.

RöstlängdEdit