Open main menu
POTY barnstar 1 2008.svg
POTY barnstar 1 2008.svg

Трет годишен избор за слика на годината на Ризницата

(Подготовки· (Преводи· (Разговори· Организационен одбор · (Прашања / Помош)

Вовед и датуми · Гласање · I рунда: Галерии · II рунда: Финалисти · Резултати · Ponkan cd.png Преземање

Третиот годишен избор за Слика на годината е натпревар на кој членовите на сите Викимедиини проекти гласаат за сликите кои во текот на годината станале Избрани слики за да одберат една Слика на годината.

За гласачите:

Датум:

  • I рунда: од 12 февруари 2009 до 26 февруари 2009 Сликите се изложени по категории.
  • ФИНАЛЕ: Voting is now open. Voting will close 2009-04-30 23:59 UTC (Thursday). Single vote. Финалистот со највеќе гласови ќе биде прогласен за „Слика на годината 2008“.