Open main menu

Gambar petinganEdit

Cscr-featured.svg

Gambar petingan (Featured pictures) nya éta poto-poto petingan/pinilih karya potografer jeung ilustrator anu kapilih ku masarakat/komunitas Wikimedia Commons boga kualitas anu hadé.

Klik baé ngaran kategori dina ieu kaca pikeun nempo sakur gambar petingan dina éta jejer. Pikeun ngamangpaatkeun gambar-gambar ti Wikimedia Commons, mangga lenyepan tetekon basajan.

Kiwari geus aya 12,491 gambar kitu dina pabetekan Commons,0.023%-na tina sakur gambar (54,876,183). Sakur gambar petingan diasupkeun kana saémbara taunan Gambar Taun Ieu ('Picture of the Year').

Gambar bisa diusulkeun pikeun meunang status petingan ku diasupkeun kana béréndélan calon gambar petingan, nu saterusna bakal dipilih ku masarakat. Anjeun bisa manggihan sakur gambar petingan di Category:Featured pictures on Wikimedia Commons.

Calon-calon dina mangsa nu geus kaliwat bisa ditempo dina béréndélan di dieu. Aya ogé béréndélan kronologisna: 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 and bulan ieu.

Gallery Slideshow bisa nganteurkeun anjeun pikeun ngalanglang Gambar petingan ti sakur proyék Wikimedia dumasar jejer atawa dumasar nagara.

Feed-icon.svg Asupan RSS - Gambar petingan anyar di Wikimedia Commons (tambahkeun ieu tutumbu kana feed reader anjeun)

Picture of the day
Apollo 11 Launch2.jpg
On July 16, 1969, Apollo 11 left Earth to put the first men on the Moon
 

Kategori

SasatoanEdit

AstronomiEdit

Kadaharan jeung inumanEdit

SajarahEdit

Pénoména alamEdit

ObyékEdit

Other lifeformsEdit

JalmaEdit

Lianna ...
Noun project 288.svg Jalma · User (50358) - The Noun Project.svg Portrait

PatempatanEdit

TutuwuhanEdit

Lianna ...
» Leaf icon (Noun Project).svg Plants · Arundina graminifolia (5) 1200 vector icon.svg Asparagales · Gazania rigens var. rigens vector icon.svg Asterales

FungiEdit

Langlang angkasaEdit

OlahragaEdit

Média statik non-potografiEdit

Lianna ...
» Noun project 216.svg Jieunan komputer · Treasure map - black.svg Peta · Paint palette icon from the Noun Project.svg Others

AnimasiEdit