Commons:Hapat e para/Përdorimi

This page is a translated version of a page Commons:First steps/Reuse and the translation is 8% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:First steps/Reuse and have to be approved by a translation administrator.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Alemannisch • ‎Bahasa Indonesia • ‎Deutsch • ‎English • ‎Türkçe • ‎asturianu • ‎català • ‎español • ‎français • ‎galego • ‎hrvatski • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português • ‎română • ‎shqip • ‎sicilianu • ‎slovenčina • ‎suomi • ‎svenska • ‎čeština • ‎русский • ‎العربية • ‎中文 • ‎日本語 • ‎한국어
First steps tour
Tips & tricks
Third parties
How to reuse Commons media files

Për gjetjen e një fotografie apo materiali të inxhizuar që është ngarkuar në këtë projekt duhet me të vërtet të gjurmohet. Duhet të gjeni gjurmët pasi që emërtimi i saktë në faktë shpsh nuk ekziston, pasi që janë shumë përdorues dhe shumë gjuhë e me shumë mendime deri sa ju po lexoni këtu, këto ndryshime janë bërë. Si do që të jetë ja vlenë që të gjurmohet në atë mënyrë që të mos hutoheni e të humbni qëllimin për ë cilin keni filluar të gjurmoni.

Si do që të jetë mundoheni të mbeteni në hapësirën shqiptare Category:Commons-sq dhe përvojat që krijoni i shënoni aty diku.

If you want to reuse Wikimedia Commons media files outside Wikimedia projects you are welcome to do so. However keep some very important points in mind:

  • Unlike traditional media repositories, Wikimedia Commons is free. Everyone is allowed to copy, use and modify any files here freely for any purpose including commercial ones as long as the source and the authors are credited and, in many cases, as long as you release your copies/improvements under the same freedom to others.
  • The Wikimedia Commons database itself and the texts in it are licensed under the CC-BY-SA and the GNU Free Documentation License. The license conditions of each individual media file can be found on their description pages.
  • However be aware that we cannot guarantee the correctness of the information given on each file. So please verify on your own the license conditions given on the media file you want to use.

Embedding Commons media in Wikimedia projects

In general, to embed a Wikimedia Commons media file in Wikipedia or another Wikimedia wiki, just include it in the same way as if it were to be stored locally there.

[ju lutem qartesoni]

To include an image in a page, use for example a link in the form (standard usage shown):

[[Image:file.jpg|thumb|descriptive text]]

To include a sound you can choose between two possibilities if the {{Audio}} template is present in your local wiki (otherwise you can use the first method):

[[Media:file.ogg|descriptive text]]
{{Audio|Filename-without-namespace|descriptive text}}

Embedding Commons media in third-party projects

Wikimedia Commons files can be embedded in third-party MediaWiki installs by using these MediaWiki settings. This feature is known as InstantCommons.

You are always welcome to download files you are interested in for reuse as long as you follow the license conditions provided alongside the files.

Further reading

Wikimedia Commons pages:

Për më tepër shiko faqet në anglisht apo edhe ato në sq:Wikipedia

MediaWiki handbook: