Open main menu
This page is a translated version of a page Commons:First steps/Uploading files and the translation is 92% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:First steps/Uploading files and have to be approved by a translation administrator.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Basa Sunda • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎English • ‎Lëtzebuergesch • ‎Scots • ‎Tiếng Việt • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎galego • ‎hrvatski • ‎italiano • ‎latviešu • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎shqip • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎македонски • ‎русский • ‎тыва дыл • ‎українська • ‎հայերեն • ‎עברית • ‎العربية • ‎جهلسری بلوچی • ‎नेपाली • ‎मैथिली • ‎বাংলা • ‎ગુજરાતી • ‎မြန်မာဘာသာ • ‎中文 • ‎日本語
First steps tour
Tips & tricks
Third parties
Need help with uploading files? Ask my question


Lamun hayang ngasupkeun gambar ka Wikipédia atawa disumbangkeun, anjeun kudu muat éta gambar dibarengan ku émbaranana. Carana kieu:

Pitulung saméméh ngamimitian

  • Berkas gambarna kudu geus disimpen dina komputer.
  • Anjeun kudu boga akun di Wikipédia atawa Wikimedia Commons.

Asup log Jieun akun


Naon waé anu bisa dimuat?

Piharti muatan naon waé anu bisa ditarima di Wikimedia Commons.

Gambar anu badé dimuat kudu ngandung unsur "atikan" sarta boga "lisénsi bébas".

  • Karya anu dijieun sagemblengna ku anjeun sorangan bisa ditarima. Conto »

Gambar anu némbongkeun hiji jalma, obyék, atawa pamanggih (pikeun tujuan atikan, misalna dipaké di Wikipédia) bisa ditarima.

  • Gambar hasil karya atawa anu kaideuan batur teu bisa ditarima tanpa widi anu jelas.
  • We cannot accept any image which is not freely licensed or clearly in the public domain— most images found on the Web are not freely licensed and will be quickly deleted from Commons.

Poto pribadi teu bisa ditarima da lain pelayananan web hosting.

Leuwih lengkep »


Muat gambar

Pikeun muat berkas ka Wikimedia Commons, pigunakeun Sulap Muat.

Mitembeyan
Indit ka Sulap Muat di Wikimedia Commons. Anjeun salawasna bisa ka dieu ti tutumbu Muat berkas (koropak) di ménu beulah kénca.

Pigunakeun ilustrasi di kaca kahiji pikeun ngira-ngira bisa atawa henteuna berkas anjeun dimuat.

Lamun geus siap, klik Salanjengna deukeut tungtung handap kaca.
Klik Pilih média anu badé dibagikeun teras pilari gambar di komputer anu badé dimuat.


Tangtukeun lisénsi berkas anjeun
Klik Teruskeun teras pilih anu loyog jeung muatan anjeun. Lamun tos réngsé, klik Salajengna. Émbaran leuwih lengkep »


Nata jeung medar muatan anjeun
Asupkeun judul pikeun gambarna. Paké basa anu basajan tur jéntré. Lajeng asupkeun pedaran ngeunaan gambarna jeung titimangsa dijieunna.
Bantuan ngokolakeun Wikimedia Commons ku nambahkeun berkas anjeun kana kategori anu loyog. Lamun tos réngsé, klik Salajengna.


Sanggeus ieu, muatan anjeun bakal medal.

Bacaan salajengna

Kaca Wikimedia Commons:

Pitulung

 
Please visit Commons:Help desk if you need to ask questions about uploading files.
 
Only upload freely licensed or public domain content. Fair use is not allowed on Wikimedia Commons. (help)
Ways to get help