Open main menu
This page is a translated version of a page Commons:General disclaimer and the translation is 18% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:General disclaimer and have to be approved by a translation administrator.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Alemannisch • ‎Deutsch • ‎English • ‎català • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎slovenščina • ‎suomi • ‎svenska • ‎русский • ‎українська • ‎فارسی • ‎বাংলা • ‎中文 • ‎日本語

Wikimedia Commons ei takaa tietojen oikeellisuutta

Wikimedia Commons is hosted by the Wikimedia Foundation Inc., registered at Florida Department of State, Division of Corporations with number N03000005323. The Wikimedia Foundation is a foundation under the law of the US federal state of Florida. The name and address (as registered as of October 27, 2005) with the U.S. Copyright Office in Washington D.C. for the designated agent to receive notification of claimed infringement for the Wikimedia Foundation is:

Eileen Hershenov, Designated Agent
Wikimedia Foundation
c/o CT Corporation System
818 West Seventh Street
Los Angeles, California 90017
Phone: +1 (415) 839-6885
Facsimile number: +1 (415) 882-0495

For questions and interview requests you are welcome to contact the active Wikimedia Commons contributors at an informal level, see Commons:Contact us.

About Wikimedia Commons

Commons on vapaasti muokattavissa oleva jaettu mediavarasto. Kuka tahansa, jolla on käyttäjätunnus ja Internet-yhteys, voi ladata tiedostoja Commonsiin, sekä kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys voi muokata sivuja.

Commonsista löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta Commons ei kuitenkaan voi taata Commonsissa olevan tiedon oikeellisuutta. Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan Commonsista, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki Commonsista löytyvä tieto toimitetaan sinulle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen.

Responsibility

Kukaan Commonsin kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tai loukkaavien tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä.

Ei korvausvelvollisuutta

Commonsissa oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta. Tämän sivuston käyttö ei luo sinun, Commonsin tai kenenkään Commonsiin liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Sinulla on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Commonsista, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai implikoi minkäänlaista sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

Commons saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen eikä niiden käyttö Commonsissa anna sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää niitä muussa yhteydessä. Jos toisin ei mainita, Commonsilla ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä Commons siten voi myöntää sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Huomaa, että Commonsista löytyvä tieto saattaa rikkoa sen valtion lakeja, joiden alueelta käytät Commonsia. Commons ei rohkaise tai yllytä rikkomaan paikallisia lakeja tai asetuksia, mutta koska Commonsin tieto on fyysisesti talletettu Yhdysvaltoihin, Commons nauttii tallennuspaikassaan Yhdysvaltain perustuslain ja Yhdistyneiden kansakuntien Yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen kaikille suomaa sananvapautta.

Valtiosi tai muun hallinnollisen alueesi lait eivät välttämättä takaa tätä vapautta, ja siksi Commons ei voi olla vastuussa mahdollisista rikkomuksista, joita teet käyttäessäsi Commonsia tai luodessasi hyperlinkkejä muista hyperdokumenteista Commonsiin.

Jos tarvitset tarkkoja neuvoja jostain aiheesta, esimerkiksi lääketieteellisiä tai lainopillisia neuvoja, käänny osaavan asiantuntijan puoleen.

No consequential damages can be sought against Wikimedia Commons, as it is a voluntary association of individuals developed freely to create various open source online educational, cultural and informational resources. This information is being given to you gratuitously and there is no agreement or understanding between you and Wikimedia Commons regarding your use or modification of this information beyond the Creative Commons Attribution-Sharealike 3.0 Unported License (CC-BY-SA) and the GNU Free Documentation License (or such other license as is applied to files); neither is anyone at Wikimedia Commons responsible should someone change, edit, modify or remove any information that you may post on Wikimedia Commons or any of its associated projects.

Thank you for spending the time to read this page, and please enjoy your experience at Wikimedia Commons.