Open main menu
Në gjuhë tjera

Alemannisch | asturianu | català | čeština | Deutsch | English | español | فارسی | français | galego | magyar | italiano | 日本語 |、 ភាសាខ្មែរ | 한국어 | Nederlands | norsk | polski | português | română | русский | slovenčina | shqip | suomi | svenska | Türkçe | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Hapat e para
prapa | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | para


Vendim për botimin e skedarit/fotografisë
Decision Tree on Uploading Images (COM-VPs working copy INT).PNG
Është skedari
më i vjetër
se 100 vjet?
Dëshiron të boton
skedarin për
përdorim të
përgjithëshem në
Wikipedia sipas
licencimit së lirë?
Keni njohuri për poseduesit/mbajtësin e të drejtave?
Ka vdekur poseduesi
i të drejtave para
70 viteve?
Përjashtohet mundësia e mbajtjes së drejtës nga i treti?
Është i pajtimit
poseduesi i të
drejtave që
skedari të lëshohet
nën licencen e lirë?
Ke marrë lejen me shkrim nga të
gjithë poseduesit e të drejtave?
NGARKO.
MOS NGARKO!
PO
JO
+/−

Punimet vetjakeEdit

Mere cilëndo licencë nëse nuk është punim i rëndësishëm por për qëllime brenda projektit. po nëse ke punime që dëshiron që ato të botohen por me disa kushte të rezervuara atëherë orientohu në skemë apo më mirë shiko shpjegimet në gjuhën angleze në Wikimedia Commons:

Për punimet vetjake nga sq:Wikipedia që i keni lëshuar nën GFDL ju lutem përdorni stampën përkatëse {{GFDL-user-sq}}. Përdorimi i sa është i thjeshtë, e fusni këtë stampë në fushën e redaktimit për shënime të ngarkuesit. Po ashtu për këtë stampë është i nevojshëm emri i premtuesit d.m.th përdoruesi që ka krijuar figurën dhe që e lëshon nën këto kondita e kjo shënohet duke futur:

((GFDL-user-sq|vetëm emri i përdoruesit}}
 
Përzgjedhja e licencës nga lista gjatë ngarkimit të skedës (de)