Open main menu

Commons:Hapat e para/Cilësia dhe përshkrimi

< Commons:Hapat e para
Në gjuhë tjera

Alemannisch | català | čeština | Deutsch | English | español | français | galego | magyar | 日本語 | ភាសាខ្មែរ | 한국어 | norsk | polski | português | română | русский | slovenčina | shqip | suomi | svenska | Türkçe | Tiếng Việt | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Hapat e para
prapa | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | para


Hëna Titan në orbiten e Saturnit

Kjo është një fotografi që shërben si shembull i mundësisë dhe dëshirës. Kjo fotografi nuk duket të jetë e cilësisë së lartë (shiko në madhësi origjinale?) mirëpo rëndësia e saj e bënë atë që të jetë në projektin tonë sepse është fotografi që është bërë nga një makinë gjurmuese në gjithësi saktësisht është fotografia e hënës Titan të planetit Saturn. Është bartur në rezonancën e cilësisë më të lartë ekzistuese njëherit përshkrimi i fotografisë është edhe shembull si duhet të përshkruhen fotografit. Për të parë përshkrimin shtype fotografinë.

{{Information
|Description = 
|Source = 
|Date = 
|Author = 
|Permission = 
|other_versions = 
}}

Ky formular duhet kopjuar dhe futur në fushë për përshkrimin e skedarit. Natyrisht se mbushja e këtij formulari është e mirë nëse është e kuptueshme edhe për të tjerët. Për shembull mund të mermi fotografin që kemi paraqitur.

Për me tepër shikoni faqet e Wikimedia Commons:

MediaWiki Librat: