Open main menu
Në gjuhë tjera

Alemannisch | asturianu | català | čeština | Deutsch | English | español | français | galego | magyar | italiano | 日本語 | polski | português | română | русский | slovenčina | shqip | suomi | svenska | Türkçe | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Hapat e para
prapa | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | para


Për gjetjen e një fotografie apo materiali të inxhizuar që është ngarkuar në këtë projekt duhet me të vërtet të gjurmohet. Duhet të gjeni gjurmët pasi që emërtimi i saktë në faktë shpsh nuk ekziston, pasi që janë shumë përdorues dhe shumë gjuhë e me shumë mendime deri sa ju po lexoni këtu, këto ndryshime janë bërë. Si do që të jetë ja vlenë që të gjurmohet në atë mënyrë që të mos hutoheni e të humbni qëllimin për ë cilin keni filluar të gjurmoni.

Si do që të jetë mundoheni të mbeteni në hapësirën shqiptare Category:Commons-sq dhe përvojat që krijoni i shënoni aty diku.

Për më tepër shiko faqet në anglisht apo edhe ato në sq:Wikipedia

MediaWiki handbook: