Commons:Ndihma për Mediume/macOS

This page is a translated version of a page Commons:Media help/macOS and the translation is 46% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Media help/macOS and have to be approved by a translation administrator.
Outdated translations are marked like this.

Browser support

The latest versions of all major browsers are able to play sound files and videos without any additional codecs or software.

Safari

Playback uses a JavaScript compatibility layer that requires Safari 6.1 or later. macOS 10.6 and earlier, including all PowerPC Macs, are not supported.

Programe për intepretim të skedave

Për të interpretuar skedat tonike Ogg Vorbis dhe ato filmi Ogg-Theora në Mac ju nevojite njëri nga programet operuese të paraqitura më poshtë

VLC media player

Shkoni këtu dhe përzgjidhni një lidhje nga versionet OS X të paraqitura aty e që ju përgjigjet sistemit operues që përdorni (13 MB; 7,3 MB). Barrën e marrë të llojit "CD-Image" e vendosni në një interpretues mekanik virtual dhe nga aty kopjoni përmbajtjen e CD-së virtuale. Me programin që gjendet aty mund të interpretoni skedat tona.

Problemet dhe pyetjet e mëtutjeshme mund të i shtron në këtë faqe.