Commons:Ndihma për multimedia

This page is a translated version of a page Commons:Media help and the translation is 50% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Media help and have to be approved by a translation administrator.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Alemannisch • ‎Bahasa Indonesia • ‎Deutsch • ‎English • ‎Kapampangan • ‎Lëtzebuergesch • ‎Nederlands • ‎Tiếng Việt • ‎català • ‎español • ‎français • ‎galego • ‎hrvatski • ‎italiano • ‎lietuvių • ‎norsk nynorsk • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎română • ‎shqip • ‎sicilianu • ‎slovenščina • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎македонски • ‎русский • ‎қазақша • ‎العربية • ‎中文 • ‎日本語 • ‎한국어

Në Commons për skedat tonike përdoret formati Ogg-Vorbis, kurse për skedat e videos Ogg-Theora.

Këto lloje përdoren, pasi këto formate janë më të përshtatshme përsa i takon "të drejtave të autorit", formatet e tjera si mp3 dhe avi kanë liçenca të papërshtatshme për ne. Në faqet pasuese ju do te njiheni me programet dhe kodet që ju nevojiten për interpretimin e këtyre formateve.

The latest versions of all major desktop web browsers are able to play sound files and videos without any additional codecs or software. Mobile browsers like iOS and Android support MP3 and WAV but Android also supports Ogg.

If you are looking for help creating or editing media files, see Commons:Software and Commons:Video/Commons:Audio.

Zgjidhni sistemin operues që dispononi: