Open main menu
Në gjuhë tjera:

Alemannisch | català | čeština | Deutsch | Ελληνικά | English | español | français | galego | hrvatski | italiano | 日本語 | қазақша | 한국어 | Lëtzebuergesch | lietuvių | македонски | Nederlands | norsk nynorsk | occitan | Kapampangan | polski | português | română | русский | slovenščina | shqip | Tiếng Việt | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Nuvola apps aktion.png
Nuvola apps juk.png
Ndihma për veprimet dhe funksionimin e skedave multimediale të ndryshme në Commons

Skedat vizuale (video) dhe skedat tonike (audio)

Llojet e skedave

Në Commons për skedat tonike përdoret formati Ogg-Vorbis, kurse për skedat e videos Ogg-Theora.
Këto lloje përdoren, pasi këto formate janë më të përshtatshme përsa i takon "të drejtave të autorit", formatet e tjera si mp3 dhe avi kanë liçenca të papërshtatshme për ne. Në faqet pasuese ju do te njiheni me programet dhe kodet që ju nevojiten për interpretimin e këtyre formateve.Zgjidhni sistemin operues që dispononi: