Open main menupoty2010 ги чествуваме најдобрите слики на годината.

Петтиот годишен конкурс за Слика на годината е настан каде учесниците од сите проекти на Викимедија гласаат за сликите прогласени за Избрани слики во текот на годината, и избираат една „Слика на годината“.

Конкурсот е започнат.Можам ли да гласам? (прочитајте пред да гласате) Имам прашање. Како да се приклучам?