Open main menu

Commons:Picture of the Year/2012/Translations/Village Pump/nl

< Commons:Picture of the Year‎ | 2012‎ | Translations‎ | Village Pump

Beste Wikimedianen:

Wikimedia Commons is blij om aan te kondigen dat de verkiezing voor afbeelding van het jaar 2012 nu open is. We zijn geïnteresseerd in uw mening over de vraag welke afbeelding we de "afbeelding van het jaar 2012" mogen noemen. Stemmen is open voor alle gebruikers, zolang deze maar aan de volgende criteria voldoen:

1. Gebruikers moeten een account hebben, op welk Wikimediaproject dan ook, dat werd ingeschreven voor Tue, 01 Jan 2013 00:00:00 +0000[UTC].
2. Dit gebruikersaccount moet meer dan 75 bewerkingen hebben op welk Wikimediaproject dan ook voor Tue, 01 Jan 2013 00:00:00 +0000 [UTC]. U kunt met deze link controleren of u mag stemmen in deze verkiezing voor de afbeelding van het jaar.
3. Gebruikers moeten stemmen met een account dat voldoet aan de bovenstaande criteria, hetzij op Commons danwel op een andere SUL-gerelateerd Wikimediaproject (voor andere Wikimediaprojecten moet het account met het account van Commons verbonden zijn door middel van SUL).

Honderden afbeeldingen die dit jaar de zogenoemde "Uitgelichte afbeelding" werden, doen allemaal mee in deze verkiezing. Deze afbeeldingen zijn meestal professioneel gemaakt. Dit kunnen afbeeldingen met planten en dieren zijn, maar ook panorama's, skylines, historische restauraties van afbeeldingen, foto's die werelds beste architectuur laten zien, kaarten, logo's, diagrammen gemaakt met de nieuwste software en portretten van personen.

Voor uw gemak hebben we de afbeeldingen gesorteerd in categorieën. Twee stemrondes zullen worden gehouden. In de eerste rond kunt u stemmen voor zoveel afbeeldingen als u maar wilt. De winnaars van elke categorie en de 10 besten in het algemeen gaan door naar de volgende ronde. In de laatste ronde kunt u maar op één afbeelding stemmen. De afbeelding met de meeste stemmen zal de "afbeelding van het jaar 2012" worden.

Bekijk de kandidaten op de afbeelding van het jaar-pagina op Wikimedia Commons.

Wikimedia Commons viert met deze wedstrijd alle afbeeldingen die dit jaar uitgelichte afbeeldingen zijn geworden. Uw stemmen beslissen welke afbeelding de afbeelding van het jaar wordt. Vergeet dus niet om in de eerste ronde stemmen voor 30 januari 2013.

Met vriendelijke groet,
de Wikimedia Commons Afbeelding van het Jaar commissie