Commons:Picture of the Year/2013/Message/bg

Първи кръг на конкурса за Снимка на годината 2013 е отворен!Edit

 
Снимка на годината 2012. Двойка пчелояди във Франция.

Скъпи Уикипедианци,

Общомедия с радост обявява началото на конкурса за Снимка на годината 2013. Това ще бъде осмото издание на годишния фотоконкурс на Общомедия, който отличава изключителния принос на потребителите на Общомедия. Потребителите на Общомедия са поканени да гласуват за любимите си изображения, станали избрани през миналата година (2013) с цел да се определи най-достойния кандидат за Снимка на годината.

Стотици снимки, получили статут на Избрани от интернационалната общност на Общомедия през последната година, имат право да участват в конкурса. Тези изображения включват професионални снимки на животни и растения, спиращи дъха панорамни снимки, реставрирани исторически изображения, фотографии, изобразяващи най-доброто от световната архитектура, впечатляващи човешки портретни снимки и много, много други.

За ваше удобство сме подредили изображенията в тематични категории. Ще се проведат два кръга. В първия можете да гласувате за колкото изображения пожелаете. Първите десет изображения, получили най-много гласове, ще продължат във финала заедно с най-популярните снимки от всяка отделна категория. Във финалния кръг ще можете да гласувате само за един кандидат, който да стане Снимка на годината.

Първи кръг ще приключи на . Натиснете тук, за да научите повече за конкурса и за да гласувате »

Благодарим ви,
Организационният комитет на конкурса за Снимка на годината

Получавате настоящото съобщение, защото сте гласували в изданието на Снимка на годината за 2012г.