Open main menu
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 14 · 15 · 16 · 17 · 18 · 19 · 20 · 21 · 22 · 23 · 24 · 25 · 26 · 27 · 28 · 29 · 30 · 31

1

 
Kilder ved Thermes i Xanthi, Grækenland.

Skift billede
Dansk : Kilder ved Thermes i Xanthi, Grækenland.

2

 
Tunnel i Fort de Mutzig (tidligere Feste Kaiser Wilhelm II). Det tyske fort fra det 19. århundrede ligger nær Mutzig i Alsace, nu en del af Frankrig.

Skift billede
Dansk : Tunnel i Fort de Mutzig (tidligere Feste Kaiser Wilhelm II). Det tyske fort fra det 19. århundrede ligger nær Mutzig i Alsace, nu en del af Frankrig.

3

 
Sojuz TMA 17-rumfartøjet ses umiddelbart inden landing i Kazakhstan 2. juni 2010. Om bord var den russiske kosmonaut Oleg Kotov, den amerikanske astronaut T.J. Creamer og den japanske astronaut Soichi Noguchi, der havde arbejdet på ISS (Den Internationale Rumstation) i et halvt år.

Skift billede
Dansk : Sojuz TMA 17-rumfartøjet ses umiddelbart inden landing i Kazakhstan 2. juni 2010. Om bord var den russiske kosmonaut Oleg Kotov, den amerikanske astronaut T.J. Creamer og den japanske astronaut Soichi Noguchi, der havde arbejdet på ISS (Den Internationale Rumstation) i et halvt år.

4

 
Loftshvælving i Makkabæer-kapellet i Saint-Pierre katetralen, Geneve, Schweiz.

Skift billede
Dansk : Loftshvælving i Makkabæer-kapellet i Saint-Pierre katetralen, Geneve, Schweiz.

5

 
Kvinder fra en adivasi-landsby i Indien.

Skift billede
Dansk : Kvinder fra en adivasi-landsby i Indien.

6

 
Portræt af Emma Hamilton, Nelsons elskerinde, malet af George Romney.

Skift billede
Dansk : Portræt af Emma Hamilton, Nelsons elskerinde, malet af George Romney.

7

8

 
JongleringBerlinmuren, 16. november 1989.

Skift billede
Dansk : JongleringBerlinmuren, 16. november 1989.

9

 
Natbelysning af Belœil-slottet i Belgien.

Skift billede
Dansk : Natbelysning af Belœil-slottet i Belgien.

10

 
Grå krontrane i dyrepark i Sigean, Frankrig.

Skift billede
Dansk : Grå krontrane i dyrepark i Sigean, Frankrig.

11

 
Flatirons, en særpræget klippeformation i nærheden af Boulder, Colorado, USA.

Skift billede
Dansk : Flatirons, en særpræget klippeformation i nærheden af Boulder, Colorado, USA.

12

 
The Garden of Earthly Delights (ca. 1480-1505) af Hieronymus Bosch. Trefløjet maleri, olie på træ, 220 cm x 389 cm, der nu findes i Museo del Prado. Version i høj opløsning er fra "The Prado" på Google Earth.

Skift billede
Dansk : The Garden of Earthly Delights (ca. 1480-1505) af Hieronymus Bosch. Trefløjet maleri, olie på træ, 220 cm x 389 cm, der nu findes i Museo del Prado. Version i høj opløsning er fra "The Prado" på Google Earth.

13

 
En Afrikansk bøffeltyr (Syncerus caffer) i morgensolen i Serengeti. I baggrunden ses en Lappestær (Creatophora cinerea), som lever af insekter, som bøflen jager op, men som også fjerner dens parasitter.

Skift billede
Dansk : En Afrikansk bøffeltyr (Syncerus caffer) i morgensolen i Serengeti. I baggrunden ses en Lappestær (Creatophora cinerea), som lever af insekter, som bøflen jager op, men som også fjerner dens parasitter.

14

 
En af de fem billedruller (japansk:kakemono) Udryddelse af Ondskab, der viser velvillige gudeskikkelser, som uddriver pestdæmoner. Zhong Kui (Shōki) er en legendarisk kinesisk guddom, som beskyttede kejser Xuanzong af Tang mod onde dæmoner. Kejseren ses her med store øjne og et tykt skæg, iført en sort klædning, bred hat og støvler.

Skift billede
Dansk : En af de fem billedruller (japansk:kakemono) Udryddelse af Ondskab, der viser velvillige gudeskikkelser, som uddriver pestdæmoner. Zhong Kui (Shōki) er en legendarisk kinesisk guddom, som beskyttede kejser Xuanzong af Tang mod onde dæmoner. Kejseren ses her med store øjne og et tykt skæg, iført en sort klædning, bred hat og støvler.

15

 
Våbenskjold for Pfalzgreve Franz Ludvig af Pfalz-Neuburg i Trinitatiskirken i Javorník i det nuværende Tjekkiet.

Skift billede
Dansk : Våbenskjold for Pfalzgreve Franz Ludvig af Pfalz-Neuburg i Trinitatiskirken i Javorník i det nuværende Tjekkiet.

16

17

 
Partitur med autograf af den polske komponist Frédéric Chopin for hans polonaise Op. 53 i As-dur for piano, 1842.

Skift billede
Dansk : Partitur med autograf af den polske komponist Frédéric Chopin for hans polonaise Op. 53 i As-dur for piano, 1842.

18

 
Maleriet Påmindelsesrullen, også kendt som Påmindelser fra hofinstruktricen fra British Museum. Traditionelt henført til Gu Kaizhi og malet mellem det 5. og 8. århundrede.

Skift billede
Dansk : Maleriet Påmindelsesrullen, også kendt som Påmindelser fra hofinstruktricen fra British Museum. Traditionelt henført til Gu Kaizhi og malet mellem det 5. og 8. århundrede.

19

 
Wolframstave med delvis fordampede krystaller og farverig patina efter oxydation. Renhed 99,98 %. En 1 cm3 wolframterning af høj renhed (99,999 % = 5N) indsat til sammenligning.

Skift billede
Dansk : Wolframstave med delvis fordampede krystaller og farverig patina efter oxydation. Renhed 99,98 %. En 1 cm3 wolframterning af høj renhed (99,999 % = 5N) indsat til sammenligning.

20

 
En gulvinget græshoppe (Gastrimargus musicus) fanget i et pigtrådshegn. De gule bagvinger er normalt kun synlige under flugt. Billedet blev taget i de få sekunder, hvor den uheldige græshoppes hoved sad fast i hegnet. Australien plages for tiden af vandregræshopper.[1]

Skift billede
Dansk : En gulvinget græshoppe (Gastrimargus musicus) fanget i et pigtrådshegn. De gule bagvinger er normalt kun synlige under flugt. Billedet blev taget i de få sekunder, hvor den uheldige græshoppes hoved sad fast i hegnet. Australien plages for tiden af vandregræshopper.[2]

21

 
Udsigt oppefra over øen Spinalonga (officielt navn: Kalidon) ved Kreta, Grækenland.

Skift billede
Dansk : Udsigt oppefra over øen Spinalonga (officielt navn: Kalidon) ved Kreta, Grækenland.

22

 
Larve af en dagpåfugleøje (Inachis io) spiser af en stor nælde (Urtica dioica) i Oberursel, Tyskland.

Skift billede
Dansk : Larve af en dagpåfugleøje (Inachis io) spiser af en stor nælde (Urtica dioica) i Oberursel, Tyskland.

23

 
Røde grapefrugter (Citrus paradisi) .

Skift billede
Dansk : Røde grapefrugter (Citrus paradisi) .

24

 
Eksemplar af havsneglen Lambis crocata (Orange Edderkoppesnegl).

Skift billede
Dansk : Eksemplar af havsneglen Lambis crocata (Orange Edderkoppesnegl).

25

 
Et Nikon D200 kamera med en Nikon 17-55 mm / 2,8 G AF-S DX IF-ED linse og en Nikon SB-800 flash.

Skift billede
Dansk : Et Nikon D200 kamera med en Nikon 17-55 mm / 2,8 G AF-S DX IF-ED linse og en Nikon SB-800 flash.

26

27

 
Edwin Smith-papyrussen, det ældste kendte kirurgiske dokument i verden, er skrevet med hieratisk skrift i Oldtidens Egypten omkring 1600 f.Kr. Teksten beskriver anatomiske observationer og undersøgelse, diagnose, behandling og prognose for 48 medicinske problemer med omhyggelige detaljer. Side 6 og 7 af papyrussen, som er afbildet her, behandler ansigtsskader.

Skift billede
Dansk : Edwin Smith-papyrussen, det ældste kendte kirurgiske dokument i verden, er skrevet med hieratisk skrift i Oldtidens Egypten omkring 1600 f.Kr. Teksten beskriver anatomiske observationer og undersøgelse, diagnose, behandling og prognose for 48 medicinske problemer med omhyggelige detaljer. Side 6 og 7 af papyrussen, som er afbildet her, behandler ansigtsskader.

28

 
Show fra den polske hær. Både soldaten og køretøjet tilhører den Stettin-baserede syvende pomeranske brigade fra den 12. motoriserede kystforsvarsdivision (Bolesław Krzywousty), opkaldt efter Boleslav 3. af Polen. Den 28. oktober 2010 er det 872 år siden, Boleslav 3. døde.

Skift billede
Dansk : Show fra den polske hær. Både soldaten og køretøjet tilhører den Stettin-baserede syvende pomeranske brigade fra den 12. motoriserede kystforsvarsdivision (Bolesław Krzywousty), opkaldt efter Boleslav 3. af Polen. Den 28. oktober 2010 er det 872 år siden, Boleslav 3. døde.

29

 
Blomst af mirabel (Prunus x domestica var. syriaca).

Skift billede
Dansk : Blomst af mirabel (Prunus x domestica var. syriaca).

30

 
Olympiastadion i Berlin set fra det 77 m høje "Glockenturm Berlin", som står i den vestlige ende af "Maifeld". I baggrunden ses den tyske hovedstads skyline.

Skift billede
Dansk : Olympiastadion i Berlin set fra det 77 m høje "Glockenturm Berlin", som står i den vestlige ende af "Maifeld". I baggrunden ses den tyske hovedstads skyline.

31