Open main menu
Prvé kroky/Používateľské konto v iných jazykoch:

Alemannisch | العربية | asturianu | català | čeština | Deutsch | Ελληνικά | English | español | français | galego | magyar | italiano | 日本語 | ភាសាខ្មែរ | 한국어 | македонски | Nederlands | norsk nynorsk | norsk | occitan | polski | português | русский | slovenščina | shqip | suomi | svenska| Türkçe | Tiếng Việt | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Prvý kontakt
Tipy a triky
Tretie strany
Ako si vytvoriť a prispôsobiť používateľské konto na Wikimedia Commons

Aby ste mohli nahrávať súbory budete si najskôr musieť vytvoriť používateľské konto na Wikimedia Commons a prihlásiť sa. Vytvorenie konta je zadarmo a netrvá dlhšie ako pár sekúnd.

Vytvorenie kontaEdit

  Kliknite na odkaz "Vytvorte si konto alebo sa prihláste" ("Log in / create account") v pravom hornom rohu.
  Tento odkaz vás dostane na prihlasovaciu stránku. Kliknite ha hrubý odkaz "Create an account".
  Teraz uvidíte formulár Vytvorenie účtu.
  • Napíšte výsledok jednoduchej rovnice, ktorá sa zobrazí (je to bohužiaľ dôležité kvôli ochrane proti spamu).
  • Potom zadajte používateľské meno a bezpečné heslo.
  • Je možné neuviesť emailovú adresu, ale silne to odporúčame. Ak ju zadáte, môžete si posielať emaily s ostatnými používateľmi. Ak sa rozhodnete zadať emailovú adresu, neskôr ju budete musieť potvrdiť. Pamätajte, že potvrdená emailová adresa je jediný spôsob ako získať nové heslo v prípade, že ho niekedy zabudnete.
  • Vaša adresa sa zobrazí iba tým používateľom, ktorým Vy sám pošlete poštu.

Prispôsobenie rozhraniaEdit

 

Po prihlásení si môžete zmeniť vzhľad rozhrania — predovšetkým jazyk rozhrania. Tiež na vrchu uvidíte zobrazené Vaše používateľské meno a iné nové záložky.
  Ak chcete zmeniť svoje používateľské nastavenia, kliknite na záložku "nastavenia" ("preferences"). Je veľa vecí, ktoré si môžete prispôsobiť. Odporúčame začať tým, že si zo zoznamu zvolíte jazyk, v ktorom chcete, aby s vami používateľské rozhranie komunikovalo.
  Nezabudnite uložiť zmeny v nastaveniach kliknutám na tlačidlo "uložiť" ("save") dolu. V prípade, že sa Vám nepáčia zmeny, ktoré ste urobili, vždy sa môžete vrátiť k predvoleným nastaveniam kliknutím na tlačidlo "Reset".

Ďalšie čítanieEdit