Open main menu
English: If you come across images with wrong descriptions or images with other problems please report them here.
Nederlands: Als je afbeeldingen tegenkomt tussen de RCE uploads met verkeerde beschrijvingen of andere gekke dingen (totaal zwarte foto's etc.) meld ze dan aub hier. Anderen kunnen dan proberen te helpen met het identificeren van de juiste gebouwen bij de afbeelding, en het commentaar kan aan de RCE doorgegeven worden.

Technisch mislukte foto'sEdit

De foto's in de RCE beeldbank zijn opgebouwd uit tiles, zo'n 16x16 per foto. Bij enkele tientallen foto's is er slechts een van die tiles aanwezig, waardoor erg weinig te zien is.
Een ander probleem zijn foto's die compleet een kleur zijn.
Daarnaast zijn er nog foto's die gewoon van hele slechte kwaliteit zijn, het idee van de foto's in dit lijstje is dat het nauwelijks te zien is wat er uberhaupt opstaat, dus dat ze compleet onbruikbaar zijn.
Wat willen we met deze foto's doen? Op termijn lijkt het me dat deze foto's verwijderd moeten worden, maar nu is het misschien nog handig om een beeld te krijgen. Basvb (talk) 16:18, 26 January 2013 (UTC)
Aangezien er nu inderdaad een aantal hersteld zijn kunnen worden: niet direct weggooien. Lymantria (talk) 09:57, 13 February 2013 (UTC)

Foto's met compleet verkeerde omschrijvingEdit

Verkeerd adresEdit