Open main menu

Wikimedia Commons β

Commons:Serra i Abella/ca

< Commons:Serra i Abella
This project page in other languages:

ContextEdit

La col·laboració amb l'escola Serra i Abella és part de la iniciativa per implicar les escoles d'art i disseny en els projectes i fites del moviment Wikimedia.

 
Entrada a l'escola d'art Serra i Abella.
 
Despatx de pràctiques professionals a Serra i Abella
 
Interior de l'escola

IntroduccióEdit

La col·laboració amb l'Escola Superior d'Art i Disseny Serra i Abella a l'Hospitalet de Llobregat (Catalunya, Espanya) s'ha iniciat amb una estudiant fent les seves pràctiques professionals amb l'associació wikimedista Amical Viquipèdia. El seu encàrrec és dibuixar imatges per articles de Wikipedia i publicar-les a Commons. Els membres de l'associació, amb l'ajuda d'altres wikipedistes, han identificat mancances en el fons d'imatges disponibles a Commons, imatges que difícilment es podran obtenir lliures de restriccions en el copyright. Aquest projecte dóna als estudiants la oportunitat de treballar en un encàrrec professional, donar a conèixer la seva feina i incorporarse a la comunitat d'artistes gràfics de Commons.

L'Escola Superior de Disseny i d’Arts Serra i Abella, fundada l'any 1989, és un institut públic d'educació secundària sota els auspicis del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

ProtagonistesEdit

Durant el curs acadèmic 2011-12, hi ha una estudiant fent les seves pràctiques amb Amical Viquipèdia:

Bàrbara Domenech: retrats de personatges del segle XX: polítics del primer govern democràtic català (1977-1980) després de la Dictadura de Franco:

L'Àngels Franch i la Julia Sánchez són les responsables de pràctiques de Serra i Abella i en David Gómez n'és el tutor per Amical Viquipèdia.

Categories relacionadaEdit

Plantilla relacionadaEdit

Enllaços externEdit

Veure tambéEdit

Altres wiki-ArS Commons partnerships: