Open main menu

Commons:Wiki Science Competition 2017 in China

Logo for Wiki Science Competition.svg
in the United States

竞赛即将结束,2017年12月末到期,欢迎您参加。 The Wiki Science Competition is an international science photography competition being held in November 2017. [Wikimedia District of Columbia] is organizing the United States arm of the competition. The competition was first organized in Estonia, expanded to all of Modern Europe in 2015, and is coming to the rest of the world this year!

维基科学竞赛是于2017年11月举办的[1],最早是由爱沙尼亚发起的,2015年发展到全欧洲,今年扩展到全世界

你必须是上传图片的作者才能参加比赛,并且具有此图片的版权,图片要有清晰的质量和一定的规模,有明确的描述图片内容、拍摄地点、手段和重要性,最好添加上共享的分类。详细情况清参照【】[[2]]。

分类Edit

竞赛图片分为五大类,中文裁判从每类中选拔擦参加国际竞赛的图片:

  • 从事科学工作的人像 诺贝尔奖获得者,或你论文的指导教授,你的合作者,但都应该是从事科学工作者。
  • 显微照片' 微观是最需要的图片
  • 非照片图片 你自己绘画的,计算机绘制的,甚至可以是从是科学工作过程的录像或录音。
  • 系列图片 可以是最多十个主题的一系列图片。
  • 各种主题 包括各种主题都可以参赛:如考古、动物、天文、X射线等……

裁判Edit

中文裁判: Xueqian KONG (化学)

中文奖励Edit