Wikimedia Commons
een collectie van 61,861,567 vrij te gebruiken mediabestanden waaraan iedereen kan bijdragen.
Afbeelding van de dag
Langer Eugen, Bonn, June 2018.jpg

Langer Eugen, een 115 meter hoog kantoorgebouw uit 1969 in de toenmalige Duitse hoofdstad Bonn, huisvestte tot 1999 leden van de Bondsdag en wordt sinds 2006 gebruikt door de Verenigde Naties
 

+/− (nl), +/− (en)

Mediabestand van de dag
Magnify-clip (sans arrow).svg
The Fackeltanz No. 1 in B-flat by Giacomo Meyerbeer and scored for military band by Wilhelm Friedrich Wieprecht, played by the U.S. Marine Band for the album Courtly Dances.
 

+/− (nl), +/− (en)


Deelnemen

 Log in Create account

Zoeken
Gebruik de zoekfunctie of kies een onderwerp uit de lijst hier aan de rechterkant. Voel je vrij om je te abonneren op onze feed.
Gebruik
Om te voldoen aan de licentiecriteria, gelieve onze gids voor hergebruik te lezen. Als de afbeelding die je zoekt niet meteen voor handen is, kan je een verzoek plaatsen aan de gebruikers op Wikimedia Commons.
Identificeren
Bekijk de categorie niet geïdentificeerde onderwerpen. Als je iets kan identificeren, laat het dan weten op de overlegpagina van het onderwerp of pas het zelf aan.
Meewerken
Kom te weten hoe je een goede foto maakt.
Nog meer!
Bekijk het gebruikersportaal en ontdek alle mogelijkheden waarop je kan bijdragen aan dit project.
Fotowedstrijd
Generic Camera Icon.svg
Neem deel aan de maandelijkse fotowedstrijd. Bekijk het thema van de maand, doe inspiratie op en probeer nieuwe dingen uit. Lees meer over de wedstrijd!
Pareltjes

Een collectie van afbeeldingen van hoge kwaliteit is te vinden op : uitgelichte afbeeldingen