Open main menu

MediaWiki:Gadget-DropdownToTabbar/mk

DropdownToTabbar - Во скриптата да се содржат сите елементи од паѓачкото мени за дејства во циклусот на лентата со јазичиња (само во рувото Векторско) (засега оневозможено)