Open main menu

MediaWiki talk:Gadget-DisableImageAnnotator/mk

Оневозможи го прибележувањето на слики. Ова е предвидено како сигурносна мерка за оние што ќе наидат на проблеми со ваквите прибелешки. Ако ова го вклучите повеќе нема да можете да ги гледате белешките на сликите. Исто така не заборавајте да го пријавете проблемот за да можеме да го поправиме.

Return to "Gadget-DisableImageAnnotator/mk" page.