Open main menu

Wikimedia Commons β

MediaWiki talk:Gadget-HotCat.js/sq

< MediaWiki talk:Gadget-HotCat.js

{{Editprotected}} Please add this:

//<source lang="javascript">

// Localizations of a few HotCat user interface texts.
if (typeof (HotCat) != 'undefined') {
 HotCat.messages.commit   = 'Ruaj';
 HotCat.messages.ok     = 'Në rregull';
 HotCat.messages.cancel   = 'Anulo';
 HotCat.messages.multi_error = 'Nuk mund të merret teksti i faqes nga serveri. Prandaj, ndryshimet tuaja të kategorive '
                +'nuk mund të ruhen. Kërkojmë ndjesë për ketë problem.';

 HotCat.categories = 'Kategoritë';

 HotCat.engine_names.searchindex = 'Kërko indeksin';
 HotCat.engine_names.pagelist  = 'Lista e faqeve';
 HotCat.engine_names.combined  = 'Kërkim i kombinuar';
 HotCat.engine_names.subcat   = 'Nënkategoritë';
 HotCat.engine_names.parentcat  = 'Kategoritë prindërore';

 HotCat.tooltips.change = 'Modifiko';
 HotCat.tooltips.remove = 'Hiq';
 HotCat.tooltips.add = 'Shto një kategori të re';
 HotCat.tooltips.restore = 'Kthe ndryshimet';
 HotCat.tooltips.undo = 'Kthe ndryshimet';
 HotCat.tooltips.down = 'Hape për modifikim dhe shfaq nënkategoritë';
 HotCat.tooltips.up = 'Hape për modifikim dhe shfaq kategoritë prindërore';

 HotCat.multi_tooltip = 'Modifiko shumë kategori';
}

//</source>

--Olsi (talk) 01:07, 29 February 2012 (UTC)

Return to "Gadget-HotCat.js/sq" page.