Open main menu

Category:Rodalies de Catalunya

(Redirected from Rodalies de Catalunya)
Rodalies de Catalunya logo.svg


Internationalization
Català: Rodalies de Catalunya és una marca comercial utilitzada per la Generalitat de Catalunya i Renfe Operadora pels serveis ferroviaris de trens de rodalia i els serveis ferroviaris de regionals operats per Renfe Operadora i que circulen per la xarxa ferroviària d'ample ibèric d'Adif.
English: Rodalies de Catalunya is the main commuter and regional rail system in the Spanish autonomous community of Catalonia.
Español: Rodalies de Catalunya (antiguamente Cercanías Barcelona o Rodalies Barcelona) es una marca comercial usada por la Generalitat de Catalunya y Renfe Operadora para los servicios ferroviarios de cercanías traspasados por el Ministerio de Fomento de España a la Generalitat a partir del 1 de enero de 2010.
Galego: Rodalies de Catalunya (antigamente Rodalies Barcelona) é unha marca comercial utilizada pola Generalitat de Catalunya e Renfe Operadora para servizos ferroviarios de proximidades (rodalies en catalán) traspasados polo Ministerio de Fomento de España á Generalitat a partir do 1 de xaneiro de 2010 e os servizos ferroviarios de rexionais traspasados o 1 de xaneiro de 2011.
Occitan : Rodalies de Catalunya (en occitan, Entorns de Catalonha; anteriorament en catalan Rodalies Barcelona o en castellan Cercanías Barcelona) es una marca comerciala utilizada per la Generalitat de Catalonha e Renfe Operadora pels servicis ferroviaris d'entorns traspassats pel Ministèri de Foment d'Espanha a la Generalitat a comptar del 1 de genièr de 2010.
Português: Rodalies de Catalunya é o serviço ferroviário explorado pela empresa Renfe Operadora que liga a cidade de Barcelona à sua área metropolitana e às principais povoações da Cataluña, sobre a infraestrutura do Adif.
Rodalies de Catalunya 
Rodalies de Catalunya logo.svg 
Wikipedia-logo-v2.svg Wikipedia
Instance oftrademark,
train service
LocationCatalonia, Spain
Has part
official website
Authority control
Wikidata
Blue pencil.svg

Subcategories

This category has the following 17 subcategories, out of 17 total.

Media in category "Rodalies de Catalunya"

The following 45 files are in this category, out of 45 total.