Open main menu

Category:Rodalies de Catalunya

(Redirected from Rodalies de Catalunya)
Rodalies de Catalunya logo.svg


Català: Rodalies de Catalunya és una marca comercial utilitzada per la Generalitat de Catalunya i Renfe Operadora pels serveis ferroviaris de trens de rodalia i els serveis ferroviaris de regionals operats per Renfe Operadora i que circulen per la xarxa ferroviària d'ample ibèric d'Adif.
English: Rodalies de Catalunya is the main commuter and regional rail system in the Spanish autonomous community of Catalonia.
Español: Rodalies de Catalunya (antiguamente Cercanías Barcelona o Rodalies Barcelona) es una marca comercial usada por la Generalitat de Catalunya y Renfe Operadora para los servicios ferroviarios de cercanías traspasados por el Ministerio de Fomento de España a la Generalitat a partir del 1 de enero de 2010.
Galego: Rodalies de Catalunya (antigamente Rodalies Barcelona) é unha marca comercial utilizada pola Generalitat de Catalunya e Renfe Operadora para servizos ferroviarios de proximidades (rodalies en catalán) traspasados polo Ministerio de Fomento de España á Generalitat a partir do 1 de xaneiro de 2010 e os servizos ferroviarios de rexionais traspasados o 1 de xaneiro de 2011.
Occitan : Rodalies de Catalunya (en occitan, Entorns de Catalonha; anteriorament en catalan Rodalies Barcelona o en castellan Cercanías Barcelona) es una marca comerciala utilizada per la Generalitat de Catalonha e Renfe Operadora pels servicis ferroviaris d'entorns traspassats pel Ministèri de Foment d'Espanha a la Generalitat a comptar del 1 de genièr de 2010.
Português: Rodalies de Catalunya é o serviço ferroviário explorado pela empresa Renfe Operadora que liga a cidade de Barcelona à sua área metropolitana e às principais povoações da Cataluña, sobre a infraestrutura do Adif.
Rodalies de Catalunya 
Rodalies de Catalunya logo.svg 
Upload media
Wikipedia-logo-v2.svg  Wikipedia
Instance of trademark,
train service
LocationCatalonia, Spain
Has part
  • Rodalies Barcelona
  • Rodalies de Catalunya regional rail services
  • Rodalies del Camp de Tarragona
  • Rodalia de Girona
official website
Authority control
Blue pencil.svg
Rodalies de Catalunya (es); ロダリアス・ダ・カタルーニャ鉄道 (ja); Rodalies de Catalunya (hu); Rodalies de Catalunya (oc); Rodalies de Catalunya (nl); Rodalies de Catalunya (ca); Rodalies de Catalunya (en); Rodalies de Catalunya (de); Rodalies de Catalunya (pt); Rodalies de Catalunya (gl); Rodalies de Catalunya (eo); 加泰隆尼亞通勤鐵路 (zh); Rodalies de Catalunya (fr) Red de trenes de cercanías y regionales de Cataluña (es) Cercanias Barcelona de Renfe, Cercanías Barcelona de Renfe, Cercanías Barcelona de Renfe Operadora, Cercanias de Cataluna, Cercanias Barcelona de Renfe Operadora, Rodalia de Barcelona, Rodalies de Cataluña, Rodalies, Cercanías de Cataluna, Cercanias de Cataluña, Cercanías de Cataluña (es)

Subcategories

This category has the following 33 subcategories, out of 33 total.

Media in category "Rodalies de Catalunya"

The following 44 files are in this category, out of 44 total.