Open main menu
This page is a translated version of a page Template:2008 Standard Location maps/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:2008 Standard Location maps/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎français cadien • ‎italiano • ‎português • ‎македонски • ‎русский • ‎українська • ‎العربية
Emblem-important.svg Оваа категорија содржи празни „положбени карти“ предвидени за шаблонот ПозКарта, изработени по еднообразен стандард со ГИС-програм користејќи еквидистантна или конусна проекција и по која е познат географскиот координатен систем.
Поподробно на википроектот: Картографска работилница/Положбени карти и оваа разговорна страница.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{2008 Standard Location maps}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{2008 Standard Location maps}} instead!