Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:AELG/mk

< Template:AELG
AELG Photo Library Оваа слика е преземена од Здружението на писатели на галициски јазик (AELG). Изворните фотографии се дело на
Сантос Диез и Едуардо Кастро Бал, и ја носат лиценцата CC-BY-SA 3.0.

English | Español | Français | Galego | Italiano | Македонски | Português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{AELG}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{AELG}} instead!