Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:Acquiring scientific and specialized pictures grant/mk

< Template:Acquiring scientific and specialized pictures grant
Оваа слика е направена и/или потпаѓа во рамките на дотацијата за „Набавка на научни и стручни слики“.

Čeština | English | Français | Македонски | +/−
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Acquiring scientific and specialized pictures grant}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Acquiring scientific and specialized pictures grant}} instead!