Open main menu
This page is a translated version of a page Template:Adm.nnov.ru/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:Adm.nnov.ru/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎español • ‎français • ‎polski • ‎português • ‎suomi • ‎македонски • ‎русский • ‎українська • ‎العربية
Coat of Arms of Nizhny Novgorod.svg
Оваа податотека е од порталот на Управата на Нижни Новгород објавена под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор 4.0. Накратко: слободно можете да ја распространувате и менувате податотекава под услов да го наведете adm.nnov.ru. Напомена: Делата објавени на порталот пред 8 април 2014 г. воедно се водат под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор 3.0. Писмена дозвола од Управата на Нижни Новгород.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Adm.nnov.ru}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Adm.nnov.ru}} instead!