Open main menu
This page is a translated version of a page Template:Artistic-2/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:Artistic-2/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Ова дело е слободна програмска опрема и со отворен код; смеете да го редистрибуирате и/или да го изменувате во согласност со условите на Уметничката лиценца, верзија 2.0, издадена од страна на фондацијата „Перл“.

Help us translate here.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Artistic-2}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Artistic-2}} instead!