Last modified on 24 June 2012, at 20:58

Template:Artistic/mk

Ова дело претставува слободна програмска опрема и има отворен код; можете да го распространувате и/или менувате под условите на „Уметничката лиценца“ (The Artistic License), верзија 1.0 на Фондацијата Перл.

English | العربية | فارسی | македонски | português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Artistic}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Artistic}} instead!