Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:Attackimage/heading/mk

< Template:Attackimage

Ве молиме не подигнувајте слики за навредување/вандализам, како [[:{{{1}}}]]

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Attackimage}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Attackimage}} instead!