Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:Attackpage/mk

< Template:Attackpage

العربية | Čeština | Deutsch | Deutsch (Sie-Form) | English | Esperanto | Español | Suomi | Français | עברית | Magyar | 日本語 | Македонски | Nederlands | Polski | Português | Slovenčina | Svenska | Українська | +/−


Stop hand nuvola.svg
Страницата [[{{{1}}}]], којашто сте ја направиле вие, се смета за навредлива страница бидејќи се чини дека постои од единствена или главна причина да навреди некој корисник, организација или друг ентитет. Навредливите страници се сметаат за форма на вандализам и не се дозволени. Ве молиме прочитајте го делот Commons:Project scope/Pages, galleries and categories (англиски). Страницата е избришана или е означена за бришење и набрзо ќе биде отстранета. Ако продолжите со правење навредливи страници на Ризницата, ќе бидете блокиран/а. Благодарам.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Attackpage}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Attackpage}} instead!