Open main menu

Deutsch | English | Español | Suomi | Français | Magyar | Македонски | Plattdüütsch | Português | Русский | Shqip | Svenska | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−


Ju lutem vini re se ne nuk mund të zhbllokuar në këtë kohë, sepse ju nuk na keni dhënë informacion ne duhet të shohim në bllokun tuaj. Kjo është shumë e mundshme që ju nuk jeni bllokuar personalisht. Nëse jeni të penguar nga redaktimi, ai mund të jetë për shkak se ju jeni të autobllokuar ose bllokuar për shkak të juaj IP adresa. Pa detaje të tjera nuk ka asgjë të mëtejshme që mund të bëjmë për të shqyrtuar bllokut tuaj ose heqjen e tij. Nëse jeni të autoblocked ende nga koha që ju të lexoni këtë mesazh, ju lutem ndiqni këto udhëzime:
 1. Nëse keni një llogari Commons, ju lutem të siguruar që ju jeni futur me emrin tuaj
  Emri juaj llogari do të jetë i dukshëm në krye të drejtë këtë faqe, nëse ju jeni të.
  Nëse nuk është, do të përpiqen anashkaluar shfletuesin tuaj web cache.
 2. Provo dhe të redaktoni Commons: Sandbox duke klikuar edit këtu.
 3. Copy
  Shqip: Kodi i zhbllokuar auto-generated
  për ju nën "< u Autoblocked> </ >" seksion u?.
 4. Paste kodin e në fund </ u> e flisni tuaj të përdoruesit faqes dhe klikoni ruajtur.
If you are not blocked from editing the sandbox then the autoblock on your IP address has already expired and you can resume editing.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Autoblock}} instead!