Template:British Library image/mk

Britishlibrary.gif Сликава е преземена од дигиталните збирки на Британската библиотека.


Оваа ознака не укажува на авторскиот правен статус на приложеното дело. Покрај ова треба да стои и ознака за авторски права. За повеќе информации, погледајте Commons:Лиценцирање.


Deutsch | English | Español | Français | Македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{British Library image}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{British Library image}} instead!
Last modified on 8 March 2014, at 14:12